Yarpen - świetne lokum dla sikorów
.
.
.
A skąd ich źródło Może jakiś sznurek
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2019-01-14, 18:46, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2019-01-14, 18:46, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Yarpen, dzięki za fotki Świetne pudełka jeszcze raz.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Bardzo się cieszę, że skrzyneczki się podobają Panowie. Dziękuję
Fazi, konkretnego linka podać nie mogę, bo skrzyneczki nie są wyrobem komercyjnym.
Wykonuje je pewien pasjonat w wolnym czasie. Niestety, terminy ma bardzo odległe. Minimum pół roku ..
Na PW, wysyłam namiary. Mam nadzieję, że uda Ci się dopiąć jakiś termin
Fazi, konkretnego linka podać nie mogę, bo skrzyneczki nie są wyrobem komercyjnym.
Wykonuje je pewien pasjonat w wolnym czasie. Niestety, terminy ma bardzo odległe. Minimum pół roku ..
Na PW, wysyłam namiary. Mam nadzieję, że uda Ci się dopiąć jakiś termin
:
Yarpen, super są.
Gdybym miał dużo zegarków też taki domek bym im zafundował.
Gdybym miał dużo zegarków też taki domek bym im zafundował.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Dzięki Dorian06
I pamiętaj, że zawsze możesz mieć domek na mniejszą ilość zegarków.
Będzie tak samo cieszył, a być może wolny slot, zachęci do kolejnego zakupu
Poniżej wrzucam model dalece kontrowersyjny. Ma tylu samo zwolenników, co przeciwników.
Dla wielu z nas, to zegarek od którego rozpoczęła się przygoda z serią g-shock.
W mojej kolekcji znalazł się ze względu na sentymentalne wspomnienie
Jaki by nie był, warto przed ferowaniem opinii, obejrzeć go na żywo.
GA-100, posiada wiele wersji kolorystycznych, więc jest w czym wybierać. Jakościowo, też nie jest źle.
Jego głównym atutem jest cena. Trzeba jednak uważać, bo na rynku jest sporo podróbek tego modelu.
Na fotce edycja limitowana - GA-100ST-2AER STASH Collaboration
I pamiętaj, że zawsze możesz mieć domek na mniejszą ilość zegarków.
Będzie tak samo cieszył, a być może wolny slot, zachęci do kolejnego zakupu
Poniżej wrzucam model dalece kontrowersyjny. Ma tylu samo zwolenników, co przeciwników.
Dla wielu z nas, to zegarek od którego rozpoczęła się przygoda z serią g-shock.
W mojej kolekcji znalazł się ze względu na sentymentalne wspomnienie
Jaki by nie był, warto przed ferowaniem opinii, obejrzeć go na żywo.
GA-100, posiada wiele wersji kolorystycznych, więc jest w czym wybierać. Jakościowo, też nie jest źle.
Jego głównym atutem jest cena. Trzeba jednak uważać, bo na rynku jest sporo podróbek tego modelu.
Na fotce edycja limitowana - GA-100ST-2AER STASH Collaboration
:
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2019-01-16, 23:19, w całości zmieniany 1 raz
>>>
Yarpen.
Zaprezentowana edycja limitowana modelu GA-100 jest z pewnością wielce interesująca i zarazem nieco kontrowersyjna...
Natomiast zademonstrowane domki dla zegarków są równocześnie niezmiernie praktyczne, jak i bez wątpienia bardzo estetyczne...
<<<
Yarpen.
Zaprezentowana edycja limitowana modelu GA-100 jest z pewnością wielce interesująca i zarazem nieco kontrowersyjna...
Natomiast zademonstrowane domki dla zegarków są równocześnie niezmiernie praktyczne, jak i bez wątpienia bardzo estetyczne...
<<<
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2019-01-16, 23:19, w całości zmieniany 1 raz
I've seen things you people wouldn't believe...
:
doszedł mój szturmowiec Zajebongo jest. Mam 2 czarne i prawie nie noszę, bo mnie nudzą. No na rower i drugi sciurany 5600 do jakiś cięższych prac na zewn. Ten czuję będzie często na łapie - kosmicznie pozytywny
:
Podziękował szanowny kolego, podziękował
Bardzo się cieszę strix, że przekonałeś się do tego modelu
Za naprawdę niewielkie pieniążki, masz ciekawy i oryginalny zegarek
Ja natomiast dzisiaj przedstawię nieco inną wersję "Stormtrooper'a". Typowy Black and White
To model GWX-8900B-7ER. Ma swój niezaprzeczalny urok. To jedna z kilku wersji kolorystycznych tego modelu
Osobiście, brakuje mi tylko niebieskiej wersji w kolekcji. Ale to kwestia czasu
bladerunner napisał/a: |
>>>
Yarpen. Zaprezentowana edycja limitowana modelu GA-100 jest z pewnością wielce interesująca i zarazem nieco kontrowersyjna... Natomiast zademonstrowane domki dla zegarków są równocześnie niezmiernie praktyczne, jak i bez wątpienia bardzo estetyczne... <<< |
Podziękował szanowny kolego, podziękował
strix napisał/a: |
doszedł mój szturmowiec Zajebongo jest. Mam 2 czarne i prawie nie noszę, bo mnie nudzą. No na rower i drugi sciurany 5600 do jakiś cięższych prac na zewn.
Ten czuję będzie często na łapie - kosmicznie pozytywny Obrazek |
Bardzo się cieszę strix, że przekonałeś się do tego modelu
Za naprawdę niewielkie pieniążki, masz ciekawy i oryginalny zegarek
Ja natomiast dzisiaj przedstawię nieco inną wersję "Stormtrooper'a". Typowy Black and White
To model GWX-8900B-7ER. Ma swój niezaprzeczalny urok. To jedna z kilku wersji kolorystycznych tego modelu
Osobiście, brakuje mi tylko niebieskiej wersji w kolekcji. Ale to kwestia czasu
:
Yarpen, super foty
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
Dzięki Tomek
:
>>>
Ja tylko wyraziłem swoje słowa uznania, szczerze z głębi mega serca płynące...
Korzystając z okazji pozwolę sobie poprosić o więcej zdjęć czasomierzy, wskazówkowych oczywiście...
<<<
Yarpen napisał/a: |
Podziękował szanowny kolego, podziękował |
Ja tylko wyraziłem swoje słowa uznania, szczerze z głębi mega serca płynące...
Korzystając z okazji pozwolę sobie poprosić o więcej zdjęć czasomierzy, wskazówkowych oczywiście...
<<<
:
Bardzo proszę. Tym razem cofniemy się troszkę w czasie. Do roku 2004.
Wówczas pojawił się na rynku model GW-1400E-2AVER.
Bardzo fajny sikor, wyposażony w solar i radyjko. Do tego kompaktowy rozmiar.
Dzisiaj niestety nie robią tak ciekawych stalowych modeli, w tak dobrej jak wówczas cenie.
bladerunner napisał/a: |
>>>
Korzystając z okazji pozwolę sobie poprosić o więcej zdjęć czasomierzy, wskazówkowych oczywiście... <<< |
Bardzo proszę. Tym razem cofniemy się troszkę w czasie. Do roku 2004.
Wówczas pojawił się na rynku model GW-1400E-2AVER.
Bardzo fajny sikor, wyposażony w solar i radyjko. Do tego kompaktowy rozmiar.
Dzisiaj niestety nie robią tak ciekawych stalowych modeli, w tak dobrej jak wówczas cenie.
:
>>>
Yarpen.
Jest to faktycznie niezmiernie interesujący model G-Shock'a, o którym parafrazując pewne znane hasło, to powiedzieć można - kiedyś to były czasomierze...
Korzystając z okazji pozwolę sobie wyrazić swój niekłamany podziw dla profesjonalnego wykonania fotografii...
<<<
Yarpen.
Jest to faktycznie niezmiernie interesujący model G-Shock'a, o którym parafrazując pewne znane hasło, to powiedzieć można - kiedyś to były czasomierze...
Korzystając z okazji pozwolę sobie wyrazić swój niekłamany podziw dla profesjonalnego wykonania fotografii...
<<<
:
bladerunner, focę sobie co popadnie. Raz lepiej, raz gorzej. Lubię to i już
Profesjonalistą to raczej nie będę nigdy, bo to wielce kosztowny sport.
Jak zacznę inwestować w sprzęt i szkiełka, to na zegarki już na pewno nie starczy
Nie mniej dziękuję za dobre słowo
Poniżej wrzucam jeden z najbardziej udanych modeli ostatnich lat. Opinia oczywiście subiektywna. I stronnicza. Nawet bardzo
Casio G-Shock GWG-1000-1AER.
Profesjonalistą to raczej nie będę nigdy, bo to wielce kosztowny sport.
Jak zacznę inwestować w sprzęt i szkiełka, to na zegarki już na pewno nie starczy
Nie mniej dziękuję za dobre słowo
Poniżej wrzucam jeden z najbardziej udanych modeli ostatnich lat. Opinia oczywiście subiektywna. I stronnicza. Nawet bardzo
Casio G-Shock GWG-1000-1AER.
:
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2019-01-22, 23:15, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
>>>
Yarpen.
Pozwolę sobie jednak pozostać przy swoim zdaniu w kwestii fotograficznego profesjonalizmu...
Natomiast co do kosztów sprzętowych, to obecnie są relatywnie niższe, niż na początku epoki cyfrowej...
Z kolei wyżej zaprezentowany G-Shock wywołał u mnie uczucie niezmiernego podziwu i szczerej zazdrości...
<<<
Yarpen.
Pozwolę sobie jednak pozostać przy swoim zdaniu w kwestii fotograficznego profesjonalizmu...
Natomiast co do kosztów sprzętowych, to obecnie są relatywnie niższe, niż na początku epoki cyfrowej...
Z kolei wyżej zaprezentowany G-Shock wywołał u mnie uczucie niezmiernego podziwu i szczerej zazdrości...
<<<
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2019-01-22, 23:15, w całości zmieniany 1 raz