Odpowiedz do tematu
:
A czarnucha brok
:
Oczko siem temu misiu urwało?
:
Z_bych, to jest Miś na miarę możliwości
:
Na to jest nawet specjalne słowo
A zegar bardzo ładny wyszedł i jeszcze ten mesz super pasuje wg mnie. Tylko rozmiar taki dziecięcy, chociaż młodzież wyrośnięta dziś bardziej
Maras napisał/a: |
A czarnucha brok |
Na to jest nawet specjalne słowo
A zegar bardzo ładny wyszedł i jeszcze ten mesz super pasuje wg mnie. Tylko rozmiar taki dziecięcy, chociaż młodzież wyrośnięta dziś bardziej
:
No i jeszcze biały, oczywiście spier%$# bo spakowali tarcze jeszcze mokre
Z 10 próbnych, wybrałem jedną co była najmniej spier%$#.
Ale i tak jest spier%$#.
To jednak jest stan umysłu u nich
Z 10 próbnych, wybrałem jedną co była najmniej spier%$#.
Ale i tak jest spier%$#.
To jednak jest stan umysłu u nich
:
Jak już ma być ta niemiecka czcionka, to niech będzie jednakowej wiekości. Bo tak, to mi za bardzo przypomina taką Sławę dla dzieci
G.
G.
"We offer best solutions in search of a problem"
:
Dzieci lubią misie, misie lubią dzieci. Mniam.
Niemniej, jest trochę naćkane. IMO albo cyfry równe, albo mniejsze, żeby się trochę separowały.
Gbq.
Niemniej, jest trochę naćkane. IMO albo cyfry równe, albo mniejsze, żeby się trochę separowały.
Gbq.
"We offer best solutions in search of a problem"
:
Wyglądają super
A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
:
Dzięki
Jakby ktoś, coś, to już są tu :
http://gerlach.org.pl/mis...tPs0cF_6KQtopfo
I prawdę mówiąc to jestem w szoku, bo to się wieczorem pokazało, i nie to że ludziska kupują, bo to oczywista oczywistość , ale kupują po 2-3 sztuki na raz
Jakby ktoś, coś, to już są tu :
http://gerlach.org.pl/mis...tPs0cF_6KQtopfo
I prawdę mówiąc to jestem w szoku, bo to się wieczorem pokazało, i nie to że ludziska kupują, bo to oczywista oczywistość , ale kupują po 2-3 sztuki na raz
:
Fajny ten misiek
Nie skończa sie aby za szybko? Bo jeszcze musze skonsultowac czy biały czy niebieski i czym napędzany
A, który dekiel w końcu?
Nie skończa sie aby za szybko? Bo jeszcze musze skonsultowac czy biały czy niebieski i czym napędzany
A, który dekiel w końcu?
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Skończyć to się nie skończą, bo ich dużo będzie.
Dekle zrobimy dwa, bo "rynek" wysyła sprzeczne sygnały - se klient weźmie i se wybierze.
Dekle zrobimy dwa, bo "rynek" wysyła sprzeczne sygnały - se klient weźmie i se wybierze.
:
Ostatnio zmieniony przez halina 2019-01-04, 12:44, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
ALAMO, a można dwa dekle kupić?
Ostatnio zmieniony przez halina 2019-01-04, 12:44, w całości zmieniany 1 raz