Odpowiedz do tematu
:
Szary wyszedł super - tak jak myślałem od początku, ale na zdjęciach zaskoczył mnie na plus pomarańcz Dwa pozostałe to z ciekawosci tylko obejrzę bo wybór bedzie pomiędzy ww.
:
Szary na meszu zajebisty, tylko musiałbym nabrać masy w nadgarstki co jest raczej niemożliwe
:
Dejta, gazda, tę podziałkę jakoś dyskretniej - toż to nie Ursus
G.
PS.: to: https://i.imged.pl/logo-ursus-c-325-emblemat-c-328-c-330-znaczek-na-maske-ursusa.jpg
Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2018-12-28, 23:36, w całości zmieniany 1 raz
ALAMO napisał/a: |
No i finalnie, Batyskaf wyszedł ło tak ło :
(łobrazków jak mrówków) Po mojemu, zajebongo |
Dejta, gazda, tę podziałkę jakoś dyskretniej - toż to nie Ursus
G.
PS.: to: https://i.imged.pl/logo-ursus-c-325-emblemat-c-328-c-330-znaczek-na-maske-ursusa.jpg
Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2018-12-28, 23:36, w całości zmieniany 1 raz
"We offer best solutions in search of a problem"
:
Czy będzie też wersja Viet - bulbul - san, taka szczebelkowa, na ryżowiska?
Gbong.
Gbong.
"We offer best solutions in search of a problem"
:
W żółtym podziałka minutowa mogłaby byc ciemniejsza.
W niebieskim napisy nie sa pomarańczowe, chociaz na renderach były - to tak celowo
W niebieskim napisy nie sa pomarańczowe, chociaz na renderach były - to tak celowo
:
Szary jest bardzo ok
Nie myśleliście o zastąpieniu pomarańczy innym kolorem - żółcią, czerwienią, jaskrawą zielenią może nawet Byłoby mniej typowo, bo niebieskie nurki najczęściej mają pomarańczowe akcenty...
Nie myśleliście o zastąpieniu pomarańczy innym kolorem - żółcią, czerwienią, jaskrawą zielenią może nawet Byłoby mniej typowo, bo niebieskie nurki najczęściej mają pomarańczowe akcenty...
:
Pomaranczowy chyba najciekawszy
:
po wiela prezydentow to bedzie?
bo pomarancza ladna. Szary tez. A niebieski jakis zarowiasty jest, albo u mnie na retynie tak wychodzi...
bo pomarancza ladna. Szary tez. A niebieski jakis zarowiasty jest, albo u mnie na retynie tak wychodzi...
beceen | ***** ***
:
Odpowiedz do tematu
Im dluzej im sie przygladam, tym bardziej mi sie podobaja
Czy ten nakladane indeksy we wszystkich wersjach kolorystycznych sa ze szczotkowanego metalu? Wydaje mi sie, ze tak jest w szarym, zoltym i niebieskim. Na zdjeciach pomaranczowego wylgada jakby indeksy byly biale Co w sumie bardzo fajnie wyglada
Czy ten nakladane indeksy we wszystkich wersjach kolorystycznych sa ze szczotkowanego metalu? Wydaje mi sie, ze tak jest w szarym, zoltym i niebieskim. Na zdjeciach pomaranczowego wylgada jakby indeksy byly biale Co w sumie bardzo fajnie wyglada